ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ατομικό ο Αβραάμ, δεν προλαβαίνει την Πλζεν

Ολυμπιακός: Ατομικό ο Αβραάμ, δεν προλαβαίνει την Πλζεν

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν (30/7, 21:30).

Χωρίς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο καταστρώνει τα πλάνα του ο Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν (30/7, 21:30) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, κάτι που σημαίνει ότι δεν ξεπέρασε το πρόβλημά που αποκόμισε από τον πρώτο αγώνα ( σύσπαση οπίσθιου μηριαίου) και τίθεται εκτός μαχης.

Οι πιθανότητες ήταν έτσι και αλλιώς εναντίον του, όμως τώρα είναι οριστικό ότι δεν θα δηλώσει παρών στην αναμέτρηση με τους Τσέχους, θυμίζοντας πως το πρώτο ματς στο Πλζεν είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Αύριο (29/7) είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση στις 18:45 (αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00) και αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ