ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Σιαμπάνη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, Μάριου Σιαμπάνη, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στον ΠΑΟΚ.

Ο Μάριος Σιαμπάνης έκανε τη Δευτέρα (1/7) την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων 20χρονος (28/9/1999) τερματοφύλακας (1.87 μ.) θα πλαισιώσει τον Ζοζέ Σα, ο οποίος αυτές τις μέρες στην Πολωνία είχε στο πλευρό του τον 17χρονο Κώστα Τζολάκη και τον 18χρονο Δημήτρη Στουρνάρα, ελλείψει άλλων επιλογών ( ο Χουτεσιώτης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό δύο μέρες πριν από το ταξίδι για Γκνιεβίνο).

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε να υπάρξει πρόωρη λύση του συμβολαίου του Σιαμπάνη, γι' αυτό και μέχρι σήμερα οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν ανακοινώσει την απόκτησή του.

Ενώ ο Παναθηναϊκός είχε κινηθεί για να το αποκτήσει, τελικά ο νεαρός υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" αναζητούν έναν ακόμη τερματοφύλακα, αυτόν που θα αποτελέσει το μπακ απ του Σα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάριου Σιαμπάνη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ