ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε ο Χουτεσιώτης

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Χουτεσιώτης EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (22/6) και αργότερα ο Λευτέρης Χουτεσιώτης αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Επόμενη προπόνηση για τους "ερυθρόλευκους" στην Πολωνία.

Η τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση για την Πολωνία έγινε το πρωί του Σαββάτου (22/6) για τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή (23/6) και τη Δευτέρα (24/6) η ομάδα θα αναχωρήσει για το Γκντανσκ, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή, μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθεί την Κυριακή (23/6). Από εκεί και πέρα, το Σάββατο (22/6) ο Λευτέρης Χουτεσιώτης αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού. Είχατε ενημερωθεί εδώ και μερικές μέρες πως ο 25χρονος τερματοφύλακας δεν πρόκειται να συνεχίσει στους "ερυθρόλευκους".

Το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος Ιουνίου, δεν ανανέωσε και αναζητά την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Ο Χουτεσιώτης, που ήταν επαγγελματίας από το 2014-15 στον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε αυτά τα πέντε χρόνια συνολικά εννιά εμφανίσεις με τους "ερυθρόλευκους", τρεις στο πρωτάθλημα και έξι στο Κύπελλο, ενώ είχε κάνει ντεμπούτο στις 3 Απριλίου 2016 κόντρα στο Πανθρακικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Νωρίτερα στις προπονήσεις ο Ντουρμισάι
Γιαννιώτης: "Αντίο Ολυμπιακέ μου, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον επαγγελματισμό μου"
Δεν ανήκει στο ποδόσφαιρό μας, αυτοκαταστροφικός ο Σεμέδο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ