ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο διαιτητής Κάιπερς έχει "πληγώσει" και τον Ολυμπιακό με ανατροπή και χατ - τρικ

Ο διαιτητής Κάιπερς έχει "πληγώσει" και τον Ολυμπιακό με ανατροπή και χατ - τρικ

Ο διαιτητής Μπγιορν Κάιπερς δεν είδε για πρώτη φορά στο Γιουβέντους - Ατλέτικο τέτοια διακύμανση αγώνα. Κάτι παρόμοιο είχε ζήσει και σε παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Η ανατροπή που έκανε η Γιουβέντους από 2-0 σε 3-0 και με χατ - τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, πολλούς τους ταξίδεψε στο παρελθόν και συγκεκριμένα πέντε χρόνια πριν όταν ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε στο "Ολντ Τράφορντ" από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν επικρατήσει με 2-0 στο "Καραϊσκάκης" και πήγαν να παίξουν στην Αγγλία με σκοπό μία μεγαλειώδη πρόκριση στους "8" καλύτερους του Champions League.

Ωστόσο, όπως και χθες στο Τορίνο, έτσι και στο Μάντσεστερ παίχτηκε το ίδιο έργο: Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν με 3-0 το εις βάρος τους αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα, ενώ αντί του Κριστιάνο Ρονάλντο, τότε ήταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Τώρα, πώς συνδέεται το Ολυμπιακός - Γιουνάιτεντ με το Γιούβε - Ατλέτικο και τους Φαν Πέρσι - Ρονάλντο, η απάντηση είναι μία: Μπγιορν Κάιπερς. Ο Ολλανδός διαιτητής ήταν ο ανώτερος άρχοντας στα δύο αυτά παιχνίδια και έφερε το ίδιο αποτέλεσμα!

Επίσης, και στο ματς των "ερυθρόλευκων" είχε δώσει πέναλτι υπέρ του γηπεδούχου, όπως και το βράδυ στο Τορίνο με το οποίο η Γιούβε έγραψε το τελικό 3-0.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Κάιπερς θεωρείται ο πλουσιότερος ρέφερι του κόσμου με περιουσία που ανέρχεται στα 9.000.000 ευρώ! Αυτό το ποσό έχει προκύψει από τις δουλειές του Κάιπερς εκτός ποδοσφαίρου, όπως την πώληση των μετοχών που κατείχε στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ της πατρίδας του με την επωνυμία C-1000.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ