ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπενζιά: "Σκληρή για εμένα η αποβολή"

CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο χαφ του Ολυμπιακού, Γιασίν Μπενζιά παραδέχτηκε ότι έχει δει ουκ ολίγες φορές τη φάση της αποβολής του στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, χαρακτηρίζοντας υπερβολική την απόφαση του διαιτητή.

Ο Γιασίν Μπενζιά αποβλήθηκε στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στο 58' του αγώνα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι απέκτησαν το προβάδισμα και τελικά επικράτησαν 3-1 του Ολυμπιακού.

Ο Αλγερινός χαφ μίλησε στη Nova και χαρακτήρισε περβολική την απόφαση του διαιτητή Μπενουά Μπαστιάν να του δείξει δεύτερη κίτρινη. Τι είπε για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, αλλά και για τον αγώνα με τον Άρη...

Για τη φάση της αποβολής του στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα:

"Έχω δει αρκετές φορές τη φάση, ήταν κάτι πολύ σκληρό για εμένα. Κατά την άποψή μου δεν το άξιζα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν υπερβολικό και δεν είμαι μόνο εγώ που το πιστεύω, αλλά όλος ο κόσμος που το είδε το ίδιο είπε. Ότι δεν ήταν για δεύτερη κίτρινη. Προχωράμε παρακάτω".

Για το τι είπε στους παίκτες ο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Αστέρα:

"Να τα αφήσουμε όλα πίσω, να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Είμαστε στην πρώτη θέση και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε για να κερδίσουμε.

Για το πόσο έχει επηρεάσει τον Ολυμπιακό ψυχολογικά η ήττα στη Σερβία ενόψει Άρη:

"Είμαστε ο Ολυμπιακός, μια ομάδα που ξέρει να ανταποκρίνεται σε δύσκολα παιχνίδια, είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο αντίπαλο και είμαστε πανέτοιμοι για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε".

Για το αν προτιμά στη θέση "10", εκεί που παίζει ο Βαλμπουενά:

"Μπορώ να ανταποκριθώ σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Με τον Ερυθρό Αστέρα έπαιξα στην ίδια θέση όπως στο ματς με την Τότεναμ. Μπορώ να ανταποκριθώ εξίσου καλά σε αυτή τη θέση. Είμαι στη διάθεσή του προπονητή και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει".

Για την ατμόσφαιρα στο "Ράικο Μίτιτς" με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού:

"Ήμουν απόλυτα προσηλωμένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν ασχολήθηκα με την ατμόσφαιρα. Γνωρίζω τη φιλία των οπαδών αλλά δεν με απασχόλησε τίποτα από όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Με Τσιμίκα στο "Κλ. Βικελίδης" η αποστολή
Ολυμπιακός: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Σισέ
Ολυμπιακός: Ο Σουντανί πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα
Ολυμπιακός: Όταν κερνάει ο Κούτρης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ