ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Τσιμίκα στο "Κλ. Βικελίδης" η αποστολή

Ολυμπιακός: Με Τσιμίκα στο "Κλ. Βικελίδης" η αποστολή

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής (6/10, 19.30) με τον Άρη. Εκτός έμεινε ο Καμαρά, όπως αναμενόταν, αλλά και ο Γκασπάρ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής (6/10, 19.30) με τον Άρη, για την 6η αγωνιστική της Super League, ολοκληρώθηκε. Ο αριστερός μπακ των "ερυθρόλευκων", Κώστας Τσιμίκας, που προπονήθηκε την Παρασκευή (4/10), αλλά και το Σάββατο (5/10), ενσωματώθηκε στην αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, με τη Λαμία, επιστρέφουν οι Τοροσίδης, Τσιμίκας και Μεριά, ενώ εκτός από τον Καμαρά που ήταν γνωστό πως δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο ισχύει και με τον Γκασπάρ.

Ο Πορτογάλος προπονητής ασφαλώς δεν υπολογίζει στον Σισέπου πήρε εξιτήριο με οδηγίες και αγωγή, ενώ "κόπηκαν" για ένα ακόμη παιχνίδι οι Μάρκοβιτς και Μπρούνο.

Η αποστολή που απαρτίζεται από 22 παίκτες είναι η εξής: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μεριά, Παπαδόπουλος, Λοβέρα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπενζιά, Σουντανί, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Σισέ
Ολυμπιακός: Χωρίς Καμαρά κόντρα στον Άρη
Ολυμπιακός: Ο Σουντανί πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα
Μαρτίνς: "Ο Μεριά δεν περνάει καλή φάση, αλλά έχει τη στήριξή μας"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ