ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόλις τρεις αρχηγοί ψήφισαν Μαρτίνς για κορυφαίο κόουτς

Μόλις τρεις αρχηγοί ψήφισαν Μαρτίνς για κορυφαίο κόουτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατετάγη έβδομος καλύτερος προπονητής στη φετινή Super League από τους αρχηγούς των ομάδων. Ποιοι ήταν οι τρεις που έδωσαν την ψήφο τους στον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού και η αντίδραση του Αλέξη Αλεξανδρή.

Από την ψηφοφορία που διενήργησε το Novasports.gr σχετικά με τον καλύτερο προπονητή και ποδοσφαιριστή της φετινής σεζόν της Super League, το αποτέλεσμα που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν -αν μη τι άλλο- η θέση που κατέλαβε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος κόουτς κατετάγη έβδομος, μπροστά μόνο από τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μαρίνο Ουζουνίδη, και αυτόν του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Παράσχο. Για την ανάδειξη του κορυφαίου κόουτς ψήφισαν οι αρχηγοί των ομάδων, δίχως να έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν τον δικό τους προπονητή.

Μπορούσαν να επιλέξουν τρεις τεχνικούς, με σειρά προτεραιότητας. Η πρώτη επιλογή λάμβανε δέκα βαθμούς, η δεύτερη επτά και η τρίτη πέντε. Ποιοι ήταν όμως αυτοί που έδωσαν την ψήφο τους στον Μαρτίνς; Μόλις τρεις. Πρόκειται για τον Πέτρο Μάνταλο της ΑΕΚ, τον Δήμο Μπαξεβανίδη της Ξάνθης και τον Άντονι Φατιόν της ΑΕΛ.

Για να φτάσει τον αριθμό 21, ο 48χρονος, προφανώς και έλαβε τρία επτάρια. Η έβδομη θέση του Μαρτίνς, λοιπόν,προκάλεσε έκπληξη, με δεδομένο ότι δούλεψε με ένα ριζικά αλλαγμένο σύνολο, το οποίο μπορεί να μην έφτασε σε τίτλο, αλλά παρουσίασε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έκανε 15 νίκες στα τελευταία 16 παιχνίδια της Super League και συγκέντρωσε 75 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την ΑΕΚ που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα.

Μόλις τρεις αρχηγοί ψήφισαν Μαρτίνς για κορυφαίο κόουτς

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ"

Την αντίδρασή του σχετικά με τις ψήφους των αρχηγών εξέφρασε ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, Αλέκος Αλεξανδρής. Συγκεκριμένα, έγραψε: " Δώνης, Κάναντι, Δέλλας, Χάβος, Παντελίδης, πάνω από τον Μαρτίνς βάσει όσων είδαμε πάνω στο χόρτο προπονητικά. Μάλιστα. Έτσι εξηγείται το υπερθέαμα των αγώνων της φετινής Σούπερ Λιγκ. Και αυτοί που ψήφισαν αυτό, θα ψηφίσουν και για το καλό του έθνους. Δεν υπάρχει σωτηρία, τέλος...".

Μόλις τρεις αρχηγοί ψήφισαν Μαρτίνς για κορυφαίο κόουτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ