STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Κορυφαίοι Λουτσέσκου - Φορτούνης

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κορυφαίοι της εφετινής Super League αναδείχθηκαν οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Κώστας Φορτούνης κατόπιν ψηφοφορίας που έγινε μεταξύ παικτών και προπονητών.

Το Novasports.gr πραγματοποίησε ψηφοφορία ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και προπονητές της Super League με σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη και του κορυφαίου κόουτς. Οι πρωταγωνιστές του ελληνικού πρωταθλήματος επέλεξαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως τον νούμερο ένα τεχνικό και τον Κώστα Φορτούνη ως τον top ποδοσφαιριστή.

Οι προπονητές ψήφισαν τρεις ποδοσφαιριστές, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν κάποιον από την ομάδα τους, και με σειρά προτεραιότητας. Από την άλλη οι παίκτες και συγκεκριμένα οι αρχηγοί των κλαμπ της Super League είχαν και αυτοί τρεις επιλογές στους κόουτς.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών, λοιπόν, ο Φορτούνης συγκέντρωσε 98 βαθμούς έναντι 93 του Βιεϊρίνια. Τρίτος στην ψηφοφορία ο Ευθύμης Κουλούρης με 44.

Όσον αφορά στους προπονητές, ο κόουτς του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρώτος με 85 βαθμούς. Δεύτερος ήταν ο Νταμίρ Κάναντι με 76 και τρίτος ο Δώνης με 51.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Super League: Κορυφαίοι Λουτσέσκου - Φορτούνης

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΟΥΤΣ

Super League: Κορυφαίοι Λουτσέσκου - Φορτούνης
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ