ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Θέμα τιμής να οδηγείς τον Ολυμπιακό"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επέκταση συμβολαίου, την ευγνωμοσύνη του στον Βαγγέλη Μαρινάκη και υποσχέθηκε τίτλους με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το 2022 και ο 49χρονος Πορτογάλος προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως αρκούσαν πέντε - δέκα λεπτά για να συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με ανάρτησή του στα social media ο Ίβηρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επέκταση συμβολαίου, την ευγνωμοσύνη του στον ιδιοκτήτη των ερυθρόλευκων και υποσχέθηκε τίτλους με βάση τη δουλειά που ξεκίνησε το Μάιο του 2018:

"Είμαι ενθουσιασμένος που επεκτείνω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Είναι θέμα μεγάλης τιμής και υπευθυνότητας να οδηγείς αυτή την ομάδα, και θέλουμε να χτίσουμε πάνω στη δουλειά την οποία ξεκινήσαμε τον Μάιο του 2018.

Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για να κερδίσουμε τίτλους γι΄αυτό το σπουδαίο σύλλογο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του σε εμένα και το επιτελείο μου, όπως και όλους τους πόρους που έχει προσφέρει από την πρώτη μέρα.

Ευχαριστώ και εσάς, τους φιλάθλους μας, που μάς υποστηρίζετε ακούραστα κάθε ημέρα, έχετε την απέραντη ευγνωμοσύνη μου. Χωρίς εσάς, η επιτυχία δεν είναι εφικτή. Θα κάνουμε κάθε φίλαθλο της ομάδας μας απ' όλο τον κόσμο υπερήφανο", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Πέδρο Μαρτίνς.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Προχωρούν στα σίγουρα διοίκηση και Μαρτίνς...
Μαρτίνς: "Συμφωνήσαμε μέσα σε 5-10 λεπτά με τον Μαρινάκη"
Ολυμπιακός: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Μαρτίνς με τους ερυθρόλευκους
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ