ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Συμφωνήσαμε μέσα σε 5-10 λεπτά με τον Μαρινάκη"

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΕΛΠΙΔΑ"  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΕΛΠΙΔΑ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υποστήριξε σε δηλώσεις του στο Mega ότι συμφώνησε μέσα σε 5-10 λεπτά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους μέχρι το 2022.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το 2022 και ο 49χρονος Πορτογάλος προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως αρκούσαν πέντε - δέκα λεπτά για να συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Είμαι σε μια μεγάλη οικογένεια και ήθελα να συνεχίσω. Ήταν μια εύκολη συμφωνία πέντε - δέκα λεπτών. Συμφωνήσαμε στα πάντα, συμφωνήσαμε στα βασικά από την αρχή. Ήταν κάτι πολύ εύκολο.

Πρώτα από όλα θέλουμε να παίξουμε και να τελειώσουμε τη σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε επίσης το Κύπελλο που είναι επίσης πολύ σημαντικό γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να κατακτά τίτλους . Έχουμε και το Europa League που τα πηγαίνουμε καλά.

Το όραμα για τον Ολυμπιακό και για τον σύλλογο είναι να συνεχίσει στο δρόμο των τίτλων. Η ευχή μου είναι να δούμε ξανά τον Ολυμπιακό να παίζει στο γεμάτο Καραϊσκάκης και να ζήσουμε αυτές τις φανταστικές νύχτες που ζήσαμε στη σεζόν", υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στο Mega.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ