ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Στόχος οι 21 βαθμοί μέχρι τέλους"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε μετά τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ότι στόχος του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα είναι να επικρατήσει και στα επτά ματς που απομένουν, ώστε να συγκεντρώσει 21 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Απόλλωνα, επικράτησε 2-0 στη Ριζούπολη και έφτασε στις 17 νίκες σε 23 αγωνιστικές. Μετά τον αποκλεισμό από τους "4" του Κυπέλλου, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το σύνθημα για επτά νίκες και στα επτά ματς που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε στην ΕΡΤ μετά το παιχνίδι στο "Γεώργιος Καμάρας": "Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να κερδίσουμε. Ελέγξαμε το ματς και ήταν μια δίκαιη νίκη. Δεδομένης της κούρασης από τα πολλά παιχνίδια, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ, ενώ δεν μας δόθηκε και ένα πέναλτι, αλλά κάναμε μια καλή εμφάνιση και πετύχαμε το ζητούμενο, που ήταν η νίκη. Έχουμε επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε και στα επτά ματς που μένουν, ώστε να συγκεντρώσουμε 21 βαθμούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απόλλων - Ολυμπιακός 0-2: Ξεπέρασε το σοκ με "διπλό" στη Ριζούπολη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ