ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς σε παίκτες: "Αναλάβετε τις ευθύνες σας"

CHAMPIONS LEAGUE / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την γκέλα στη Νέα Σμύρνη και τους ζήτησε ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους ενόψει και της συνέχειας.

Λογικό η ψυχολογικά να μην είναι σε καλό επίπεδο ο Ολυμπιακός. Πως να είναι; Η ομάδα άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη Νέα Σμύρνη με το 1-1 απέναντι στον Πανιώνιο και μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ, είναι ισόβαθμη με 27 βαθμούς με τους Θεσσαλονικείς, στην κορυφή.

Το ματς της ερχόμενης Κυριακής (1/12), γίνεται… τελικός. Μπορεί να μεσολαβεί η αναμέτρηση με την Τότεναμ (26/11) στο Λονδίνο, αλλά το πρωτάθλημα, ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα. Ο Πέδρο Μαρτίνς, στην προπόνηση της Κυριακής πήρε τις αποφάσεις του για την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας για το Λονδίνο, με πτήση τσάρτερ. Είκοσι παίκτες, αλλά φρόντισε να μεταφέρει και δύο λόγια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τους τόνισε πως είναι αποτυχία η ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη και ήταν ξεκάθαρος. "Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας", τους τόνισε χαρακτηριστικά. Μια ατάκα, που σίγουρα είναι συνέχεια των δηλώσεων του Ανδρέα Μπουχαλάκη, μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας μέσος που φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τόνισε πως δεν ήταν το θέμα του προπονητή και πως έπρεπε οι παίκτες να δείξουν καλύτερο πρόσωπο και ότι αυτοί φέρουν την ευθύνη.

Προφανώς και η ατάκα του Μαρτίνς, "αναλάβετε τις ευθύνες σας", δείχνει πως έχει πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του. Γιατί από το περιβάλλον του κόουτς, βγαίνει πως δεν υπήρχε σύγκριση με την ισοπαλία στην Ξάνθη για παράδειγμα. Πίστευε ότι μετά το 0-1, η ομάδα έπρεπε να είναι πιο συγκεντρωμένη και να μη δώσει δικαιώματα, απέναντι σε μια ομάδα που έδειχνε να μην μπορεί να απειλήσει.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μαρτίνς νιώθει πως κάτι δεν πάει καλά και σε πρώτη φάση, προσπαθεί να… ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας. Το πρόγραμμα άλλωστε, μόνο εύκολο δεν είναι. Βάζοντάς το κάτω, μάλλον το ματς της Νέας Σμύρνης -θεωρητικά πάντα- έδειχνε το πιο εύκολο. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν δύσκολη τη συνέχεια και αυτοί είναι τώρα που καλούνται να γυρίσουν το κλίμα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ