STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Η βαθμολογία μετά την 11η αγωνιστική

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση του επί της ΑΕΛ έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μια εβδομάδα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι. Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάταξη.

Στο ματς που άνοιξε το προγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο και άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στη Νέα Σμύρνη. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στους 27 βαθμούς κάτι που επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να τους πιάσει στην κορυφή.

Στο έτερο παιχνίδι του Σαββάτου η Λαμία επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης και ανέβηκε βαθμολογικά.

Από το πρόγραμα της Κυριακής έχουν ολοκληρωθεί τρία ματς. Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 επί του ΟΦΗ και πήρε σημαντική ανάσα, ενώ ο Αστέρας και Βόλος έμειναν στο 0-0 στην Τρίπολη. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 επί της ΑΕΛ και έφτασε κι εκείνος στους 27 βαθμούς. Έτσι, στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (01/12, 19.30) ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα τεθούν αντιμέτωποι στο "Γ. Καραϊσκάκης" χωρίς καμία βαθμολογική διαφορά.

Στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ και Άρης έμειναν στο 1-1, ενώ στο Αγρίνιο δίχως γκολ τελείωσε το Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός τα ματς που έκλεισαν την αγωνιστική.

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η κατάταξη μετά τα μεχρι τώρα ματς για την 11η αγωνιστική:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ