ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Γουέστ Χαμ δεν "αστειεύεται" με Κούτρη!

Η Γουέστ Χαμ δεν "αστειεύεται" με Κούτρη!

Εντείνεται η φημολογία στην Αγγλία ότι ο 24χρονος μπακ του Ολυμπιακού δεν αφήνει καθόλου αδιάφορους τους Λονδρέζους. Σε όλο αυτό το "φλερτ" υπάρχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Μάριο Ουσίγιος.

Ο Λεονάρντο Κούτρης αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο έως το τέλος της σεζόν, αν συνεχίσει ανάλογες εμφανίσεις και στο δεύτερο μισό της χρονιάς, τότε είναι δεδομένο ότι δεν θα έρθει προσφορά για τον 24χρονο, αλλά προσφορές.

Ήδη φημολογείται ότι είχε "σκάσει" πρόταση πριν από μερικές μέρες από ομάδα του εξωτερικού, μια πρόταση όμως που απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες για τον Ολυμπιακό.

Ο Κούτρης, λοιπόν, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία, την Γερμανία, την Γαλλία,την Ιταλία και την Πορτογαλία. Ακούγεται έντονα ότι η Ρεν που αναζητάει έναν αριστερό μπακ, είχε βάλει στο "σημάδι" δύο ελληνόπουλα. Ο ένας ήταν ο Κούτρης και ο δεύτερος ο Γιαννούλης, για τον οποίο μάλιστα υπήρχε πριν από καμιά εβδομάδα πληροφόρηση ότι χτύπησε επισήμως την πόρτα του ΠΑΟΚ, αλλά ο "Δικέφαλος του βορρά" είπε "όχι".

Δεν είναι όμως μόνο η Ρεν που εξετάζει προσεκτικά την αγορά για την αναζήτηση ενός αριστερού μπακ. Υπάρχει και η Γουέστ Χαμ με... θέα το καλοκαίρι.

Τα "σφυριά" έχουν στην ατζέντα τους τον Κούτρη. Τα όσα ανέφεραν τον προηγούμενο μήνα κορυφαία αγγλικά ΜΜΕ ότι ο 24χρονος μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο των "σφυριών" ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα.

Η Γουέστ Χαμ ψάχνεται κυρίως ενόψει καλοκαιριού γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Αρτούρ Μαζουακού να αποχωρήσει. Ο Γάλλος μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και ήδη ακούγεται έντονα στο Νησί ότι το προσεχές εξάμηνο θα είναι το τελευταίο του στο Λονδίνο.

Ο Κούτρης εμφανίζεται ως ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Γουέστ Χαμ και φυσικά πίσω από αυτό το "ειδύλλιο" κρύβεται ένας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού. Ο λόγος φυσικά για τον νυν τεχνικό διευθυντή των "σφυριών" και πρώην των "ερυθρολεύκων", Μάριο Ουσίγιος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ