ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φοβερός Τσούμιτς στη Σερβία: Γκολ και ασίστ ο εξτρέμ του Ολυμπιακού

Φοβερός Τσούμιτς στη Σερβία: Γκολ και ασίστ ο εξτρέμ του Ολυμπιακού

Ο Νίκολα Τσούμιτς συνεχίζει τις φοβερές εμφανίσεις στη Σερβία με τη φανέλα της Ραντνίτσκι Νις. Το βράδυ του Σαββάτου (13/6) είχε γκολ και ασίστ στην εκτός έδρας νίκη (2-4) απέναντι στη Ράντνικ Σουρντούλιτσα.

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Νίκολα Τσούμιτς στη Σερβία συνεχίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (13/6). Για την 21η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος, ο 22χρονος εξτρέμ είχε ασίστ και γκολ, φτάνοντας τα 15 στη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις!

Μιλάμε ασφαλώς για τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό, που τον Δεκέμβριο του 2019 είχε υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους "ερυθρόλευκους", κατόπιν εισήγησης Ντάρκο Κοβάσεβιτς!

Στο εκτός έδρας παιχνίδι λοιπόν της Ραντνίτσκι Νις κόντρα στη Ράντνικ Σουρντούλιτσα, ο Τσούμιτς έδωσε την ασίστ για το 1-1 (σκόρερ ο Στέφαν Μιχαΐλοβιτς), ενώ στο 85' οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Μιχαλαΐβιτς έδωσε την ασίστ και ο Τσούμιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-4! Αυτό ήταν το ενδέκατο τέρμα στο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει ένα στην Ευρώπη και τρία στο κύπελλο.

Προ ημερών ο προπονητής του στη Ραντνίτσκι Νις, Ράντοσλαβ Πάτακ, είχε δηλώσει στο Sport24.gr για τον Τσούμιτς: "Δεν τον φοβάμαι. Επειδή είναι δουλευταράς, με τη σκληρή δουλειά του μπορεί να πετύχει πράγματα. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έκανε καλή επιλογή και, γιατί όχι, στο μέλλον μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο και σημαντικό παίκτη του. Εγώ προσωπικά τον πιστεύω πολύ. Μου θυμίζει τον Μάρκο Ασένσιο της Ρεάλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Χωρίς Σεμέδο κόντρα στον Άρη
Ελ Αραμπί: "Εκπληκτική η συνεργασία και η συνεννόηση με τον Βαλμπουενά"
Ολυμπιακός: Δουλειά ενός μήνα ο Σούμπασιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ