ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δουλειά ενός μήνα ο Σούμπασιτς

Croatia goalkeeper Danijel Subasic reacts after Croatia's Ivan Perisic scored his side's first goal during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Croatia goalkeeper Danijel Subasic reacts after Croatia's Ivan Perisic scored his side's first goal during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η υπόθεση του Ντάνιελ Σούμπασιτς για τον Ολυμπιακό δεν είναι τωρινή, αλλά δουλεύεται εδώ και ένα μήνα. Τα τελευταία δεδομένα για τον Μαξ Γκραντέλ της Τουλούζ που δεν έχει μείνει ακόμη ελεύθερος.

To βράδυ της περασμένης Δευτέρας (8/6) το Sport24.gr αποκάλυψε την περίπτωση του Ντάνιελ Σούμπασιτς για τον Ολυμπιακό. Του Κροάτη τερματοφύλακα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό έπειτα από 8,5 χρόνια και προτάθηκε στους "ερυθρόλευκους".

Τις τελευταίες ώρες φημολογείται ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να κάνει κίνηση για να αποκτήσει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου τον 35χρονο γκολκίπερ, ο οποίος το 2018 έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η περίπτωση του τέως πια τερματοφύλακα της Μονακό (έχει ύψος 1.91) δεν έχει προκύψε πρόσφατα. Είναι μια υπόθεση που δουλεύεται εδώ και πολύ καιρό. Ενδεχομένως περισσότερο από ένα μήνα. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως πρόκειται για κίπερ υψηλού επιπέδου.

Με 44 συμμετοχές στην εθνική Κροατίας, ήταν μία από τις πρώτες μεταγραφές του Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ στην ομάδα του Μόντε Κάρλο. Ήταν Ιανουάριος 2012 όταν άφησε τη Χάιντουκ για να υπογράψει στους Μονεγάσκους, από τους οποίους τη Δευτέρα (8/6) έγινε γνωστό ότι αποχωρεί. Μαζί τους έκανε 292 συμμετοχές και έμελλε να αποτελέσει έναν από τους καλύτερους κίπερ της ιστορίας τους.

Πάμε τώρα και στην υπόθεση του Μαξ Γκραντέλ, για την οποία έχετε διαβάσει αρκετές φορές στο Sport24.gr. Για το γεγονός ότι ο 32χρονος Ιβοριανός εξτρέμ θεωρείται παίκτης που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στο "ερυθρόλευκο" παιχνίδι, για το γεγονός ότι ο ίδιος είναι "ψημένος" να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, για τα κοινά και τη διαφορά του με τον σπουδαίο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Αφρικανός διεθνής, ωστόσο, ακόμη δεν έχει μείνει ελεύθερος από την Τουλούζ, με την οποία έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη γαλλική ομάδα φέρεται να γίνονται συζητήσεις τις τελευταίες μέρες, ώστε να βρεθεί φόρμουλα και ο Γκραντέλ να πιάσει λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκραντέλ, μια περίπτωση Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: Σενάριο για Σούμπασιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ