ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Σεμέδο κόντρα στον Άρη

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά με τον Μπρούνο στην αποστολή ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση της Κυριακής (14/6, 21.30) με τον Άρη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή (14/6, 21:30), για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο Ρέντη και στη συνέχεια, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή. Αυτή, αποτελείται από 22 άτομα και μοναδική αλλαγή σε σχέση με αυτή που είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είναι ο Μπρούνο αντί του Σεμέδο.

Όπως είχαμε τονίσει, οι τελευταίες ημέρες για τον Ρούμπεν Σεμέδο δεν ήταν εύκολες. Πριν δέκα ημέρες, ο Πορτογάλος στόπερ έχασε τη νονά του, ωστόσο ταξίδεψε και έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μετά, πήρε άδεια από τον Μαρτίνς και πήγε στην πατρίδα του, ώστε να παραστεί στην κηδεία της νονάς του. Έχασε προπονήσεις, το είχε συζητήσει και με τον προπονητή του και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Άρη.

Τη θέση του Σεμέδο στην αποστολή πήρε ο Μπρούνο. Οι άλλοι 21 παίκτες είναι ίδιοι με την αποστολή της νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνς έτσι, πήρε μαζί του, τους παρακάτω 22: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ