ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο
ΙΝΤΙΜΕ / ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους "ερυθρολεύκους".

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Ρούμπεν Σεμέδο. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Το σίριαλ του Σεμέδο για τον Ολυμπιακό κράτησε για περισσότερο από ένα μήνακαι μάλιστα τις τελευταίες μέρες οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν γνωστό ότι αποσύρονται από τις συζητήσεις. Η εμπλοκή παρουσιαζόταν στο ποσοστό που διατηρούσε για τον ποδοσφαιριστή η πορτογαλική ομάδα, η οποία έκανε "νερά", κυρίως λόγω της γνωστής... ιστορίας με τον Ντανιέλ Ποντένσε. Η Βιγιαρεάλ είχε σαφή σκοπό να απεμπλακεί οριστικά από τον Ρούμπεν Σεμέδο, με τον οποίο είχε συμβόλαιο ως το 2022, γι αυτό και το πήρε πάνω της. Οι νομικοί της και η διοίκησή της μίλησαν με τη Σπόρτινγκ, έδωσαν τα χέρια και πλέον το... νερό είχε μπει στο αυλάκι του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Σεμέδο, γεννημένος στις 4 Απριλίου 1994, το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε της πατρίδας του, με την οποία έκανε 14 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό έπαιξε δανεικός στην Ουέσκα, με την οποία σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημείωσε 12 συμμετοχές. Έχει περάσει στο παρελθόν από την ακαδημία της Σπόρτινγκ. Το 2015 παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην καταλανική, Ρέους. Με την επιστροφή του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Το 2017 το "κίτρινο υποβρύχιο" τον είχε αποκτήσει αντί 14.000.000 ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ρούμπεν Σεμέδο
Δεν ανήκει στο ποδόσφαιρό μας, αυτοκαταστροφικός ο Σεμέδο
Ολυμπιακός: Σελφάρει με φόντο το Μικρολίμανο ο Σεμέδο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ