ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Μάχη δεκάδων εκατομμυρίων για την υπογραφή του Πιάτεκ

AC Milan's Krzysztof Piatek looks the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Spal at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Oct. 31, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Krzysztof Piatek looks the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Spal at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Oct. 31, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κρίστοφ Πιάτεκ είναι με το ενάμισυ πόδι εκτός Μίλαν μετά την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τις Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ να δίνουν... ντέρμπι ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Η άφιξη του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έφερε ενθουσιασμό στον κόσμο της Μίλαν ταυτόχρονα όμως φαίνεται πως καταδικάζει τον Κρίστοφ Πιάτεκ, ο οποίος μετά από μία απογοητευτική παρουσία στο πρώτο μισό της σεζόν δείχνει να είναι εκτός των πλάνων του Στέφανο Πιόλι για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, οι ροσονέρι θέλουν να ξεφορτωθούν τον Πολωνό επιθετικό, βάζοντας όμως τουλάχιστον 30 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους με δεδομένο πως έναν χρόνο πριν δαπάνησαν 35 εκατομμύρια ευρώ (συν μπόνους) για να τον πάρουν από την Τζένοα.

Το εντυπωσιακό είναι πως παρότι δεν έθελξε με την απόδοσή του ο Πιάτεκ τους τελευταίους μήνες, υπάρχουν ήδη δύο μνηστήρες που προέρχονται από την Premier League, Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ.

AC Milan's Krzysztof Piatek celebrates his goal with AC Milan's Hakan Calhanoglu during a Serie A soccer match between AC Milan and Lecce, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct.20, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Krzysztof Piatek celebrates his goal with AC Milan's Hakan Calhanoglu during a Serie A soccer match between AC Milan and Lecce, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct.20, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής των βίλανς συναντήθηκε ήδη με τη διοίκηση της Μίλαν καταθέτοντας πρόταση για την αγορά του παίκτη προσφέροντας ένα ποσό της τάξης των 28-30 εκατομμυρίων ευρώ, με την Βίλα να δείχνει παράλληλα ενδιαφέρον και για τον Πέπε Ρέινα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του βασικού κίπερ της, Τόμας Χίτον, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Την ίδια ώρα, η Γουέστ Χαμ φέρεται διατεθειμένη να φτάσει μέχρι τα 32 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Πολωνό, που είναι και στα ραντάρ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον ίδιο να έχει πάντως εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του -αν φύγει από την Μίλαν- στην Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν: Βάζει πωλητήριο σε Πιάτεκ και Πακετά
Serie A: Ντεμπούτο Ζλάταν στη Μίλαν με ισοπαλία, χατ-τρικ ο Κριστιάνο
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ