ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Βάζει πωλητήριο σε Πιάτεκ και Πακετά

AC Milan's Lucas Paqueta and Krzysztof Piatek, left, walk on the pitch during the Serie A soccer match between AC Milan and Brescia, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Lucas Paqueta and Krzysztof Piatek, left, walk on the pitch during the Serie A soccer match between AC Milan and Brescia, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η έλευση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φέρνει εξελίξεις στο ρόστερ της Μίλαν, με τη διοίκηση των "ροσονέρι" να βάζει πωλητήριο στους Πιάτεκ και Πακετά.

H Μίλαν έμεινε στο 0-0 με τη Σαμπντόρια στο Σαν Σίρο, παρουσιάζοντας για μία ακόμη φορά μέτρια εικόνα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δωδέκατη θέση της Serie A και 13 βαθμούς μακριά από την τετράδα που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Το προβληματικό ρόστερ θέλει να διορθώσει η διοίκηση των "ροσονέρι" και παράλληλα να βάλει χρήματα στα ταμεία της ομάδας από πωλήσεις. Έτσι οι δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν είναι ο Κριστόφ Πιάτεκ και ο Λούκας Πακετά όπως αναφέρει το "Gazzetta dello Sport". Αμφότεροι ήρθαν στο Μιλάνο τον προηγούμενο Ιανουάριο για ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ με σκοπό να γίνουν οι αναμορφωτές της Μίλαν.

Στην αρχή της θητείας τους έδειξαν κάποια πράγματα όμως η συνέχεια ήταν απογοητευτική, με τον Πιάτεκ να θεωρείται περιττός πλέον και μετά την έλευση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τον Βραζιλιάνο επιτελικό να είναι αποτελεί την τρίτη επιλογή του Στέφανο Πιόλι.

Ο λόγος που έχουν επιλεχθεί οι δύο ποδοσφαιριστές είναι φυσικά η αγοραστική τους αξία, αφού είναι νεαροί, ενώ η τιμή τους δεν έχει πέσει. Μάλιστα ομάδες από την Ιταλία έχουν ήδη ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με την ομάδα του Μιλάνου.

Photo Credits: AP / Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ