ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Ο Πογκμπά δεν πάει πουθενά"

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer with Paul Pogba after the final whistle during the English Premier League soccer match between Manchester United and Watford at Old Trafford Stadium, Manchester, England. Saturday, March. 30, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer with Paul Pogba after the final whistle during the English Premier League soccer match between Manchester United and Watford at Old Trafford Stadium, Manchester, England. Saturday, March. 30, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Sun", ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εμφανίστηκε σίγουρος για την παραμονή του Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε πως είναι χαρούμενος στο Όλντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες με τον Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ στον πάγκο της. Η κάκιστη αγωνιστική εικόνα έχει δημιουργήσει προβλήματα στο κλαμπ, ενώ πρωτοκλασάτα ονόματα, όπως αυτό του Πολ Πογκμπά, εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με την κατάσταση και "ψάχνονται" για να αποχωρήσουν.

Ο Γάλλος είναι το μεγαλύτερο όνομα στην ομάδα του Νορβηγού και το καλοκαίρι έφτασε κοντά στο να αποχωρήσει από τον σύλλογο με τον ίδιο αλλά και τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, να δηλώνουν ανοικτά πως ο παίκτης προτίθεται να φύγει από την Γιουνάιτεντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της και είχε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις με τις ευλογίες του Ζινεντίν Ζιντάν έτσι ώστε να αποκτήσει τον 26χρονο, όμως οι "κόκκινοι διάβολοι" κατάφεραν να τον κρατήσουν στο Μάντσεστερ.

Η φλόγα όμως φαίνεται πως δεν έχει σβήσει, αναγκάζοντας τον Σόλσκιερ να βγει μπροστά και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Ο Νορβηγός τεχνικός σε συνέντευξη που έδωσε στην "Sun', έβαλε τέλος στα σενάρια.

" Δεν ανησυχώ αυτήν την στιγμή και μάλλον δεν θα ανησυχήσω ποτέ στο μέλλον σχετικά με την παραμονή του Πογκμπά στην ομάδα μας.

Εάν ξεκινήσουν πάλι τα σενάρια τον Ιανουάριο για την Ρεάλ Μαδρίτης, θα το χειριστιύμε όπως ακριβώς κάναμε και το καλοκαίρι. Ο Πογκμπά είναι αφοσιωμένος σε εμάς και δουλεύει σκληρά.

Είναι χαρούμενος εδώ. Ο Πογκμπά δεν θα πάει πουθενά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ