ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αφήνει Μάντζουκιτς και πάει για Ζλάταν

United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή για να ηγηθεί στην κορυφή της επίθεσης και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δείχνει να κερδίζει στα σημεία τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Η φυγή του Ρομέλου Λουκάκου με προορισμό την Ίντερ, άνοιξε μία τρύπα στην επίθεση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ακόμη δεν έχει κλείσει. Ο Σόλσκιερ ψάχνει τον ιδανικό που θα πάρει πάνω του τους "κόκκινους διαβόλους" και θα βοηθήσει στο σκοράρισμα.

Εδώ και αρκετό καιρό το όνομα του Μάριο Μάντζουκιτς που έχει παραγκωνιστεί στην Γιουβέντους και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του "παίζει" δυνατά για την Γιουνάιτεντ ενόψει Ιανουαρίου.

Η "Mirror" και ο Πολ Ινς όμως αλλάζουν τα δεδομένα και βάζουν στο προσκήνιο τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός σταρ έχει ήδη προαναγγείλει πως δεν θα ανανεώσει με τους LA Galaxy, ενώ πρόσφατα με μήνυμά του στα social media είχε κάνει άνοιγμα για την Ισπανία χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ ο 38χρονος Ζλάταν είναι αυτός που πρέπει να ηγηθεί της επίθεσης των "κόκκινων διαβόλων", αφού όπως αναφέρει γνωρίζει καλά την ομάδα, έχει σπάνια ποιότητα στο παιχνίδι του, ενώ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Δημοσιεύματα στο Νησί, συνδέουν εδώ και μέρες τον Σουηδό με την πρώην ομάδα του, αφού οι σχέσεις του με τον σύλλογο είναι εξαιρετικές.

Ο Ιμπραχίμοβιτς δεν έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής κανένα ενδεχόμενο και μένει να δούμε εάν η διοίκηση της Μάντσεστερ θα κάνει κίνηση για να εντάξει ξανά τον "Ίμπρα" στην ομάδα στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Photo Credits: AP/ Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ