ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιμπραχίμοβιτς ανακοίνωσε πως πηγαίνει στην Ισπανία

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after his goal was disallowed during the second half of an MLS soccer match against the New York Red Bulls, Saturday, April 28, 2018, in Carson, Calif. The Red Bulls won 3-2. (AP Photo/Chris Carlson)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after his goal was disallowed during the second half of an MLS soccer match against the New York Red Bulls, Saturday, April 28, 2018, in Carson, Calif. The Red Bulls won 3-2. (AP Photo/Chris Carlson) AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φαίνεται πως δεν θα ανανεώσει με την LA Galaxy, ενώ ανέβασε ένα αινιγματικό ποστ στο Instagram, στο οποίο ανακοινώνει πως θα επιστρέψει στην Ισπανία.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει μάθει να απασχολεί με τον χαρακτήρα του και με όλα όσα κάνει εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτό κάνει και τώρα, αφού με ένα video που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην Ισπανία, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε εάν πρόκειται για το ποδοσφαιρικό ή το επιχειρηματικό του μέλλον.

Όπως όλα δείχνουν ο Σουηδός επιθετικός δεν θα συνεχίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τους LA Galaxy. Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει επιθυμεί να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μέχρι στιγμής, οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον 37χρονο σούπερ σταρ είναι η Μίλαν, η Νάπολι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και στην λατινική Αμερική με την Μπόκα Τζούνιορς και την Φλαμένγκο να θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Παρόλα αυτά, ο Ζλάταν δείχνει πως προτιμά την Ισπανία, όπως δήλωσε και ο ίδιος. "Γεια σου Ισπανία, ξέρεις κάτι; Επέστρεψα".

Το μήνυμα αυτό πάντως έχει πολλές αναγνώσεις, όμως θα μπορούσε να αποτελεί μία δυνατή ενίσχυση ενόψει του Ιανουαρίου για αρκετούς ισπανικούς συλλόγους.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιμπραχίμοβιτς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, χωρίς να καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στους "μπλαουγκράνα", αφού δεν ταίριαξε με το στυλ ποδοσφαίρου της ομάδας, ενώ και οι σχέσεις του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ήταν και οι καλύτερες.

Με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκε σε 45 αγώνες σκόραρε 21 τέρματα και έδωσε 13 ασίστ.

Το μήνυμα του Σουηδού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ