ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Βρήκε τον διάδοχο του Σανέ

CORRECTS ID OF PLAYER   Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super)
CORRECTS ID OF PLAYER Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Λερόι Σανέ φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην μετακόμισή του στην Μπάγερν και ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει βρεί ήδη τον αντικαταστάτη του.

Το καλοκαίρι η μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου πέρασε από πολλές φάσεις, αλλά ο τραυματισμός του πήγε πίσω την υπόθεση και τελικά παρέμεινε στην Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή τη φορά ο Λερόι Σανέ φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην μετακόμισή του επί γερμανικού εδάφους.

Ο 23χρονος Γερμανός εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με τους "σίτιζενς", ωστόσο η επιθυμία του να μετακομίσει στην Μπάγερν είναι τέτοια που δύσκολα θα καταφέρει να τον κρατήσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είναι το πότε και το πόσο. Η Μπάγερν φαίνεται διατεθημένη να κάνει την κίνηση της για την αγορά του παίκτη, όμως κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά για το εάν αυτό θα συμβεί τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι. Οι Βαυαροί πιθανότατα θα περιμένουν το καλοκαίρι όταν και ο παίκτης θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του για να δώσουν θεωρητικά λιγότερα χρήματα.

Την ίδια ώρα ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι έτοιμος για την επόμενη ημέρα. Ποιος θα είναι ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάσταση του Γερμανού εξτρέμ; Ο Μίκελ Ογιαρθάμπαλ. Ο εξτρέμ της Σοθιεδάδ είναι ο αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης και φέτος μετρά δέκα συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Το συμβόλαιο του με την Σοθιεδάδ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με το "Sky Sport" έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες επαφές ανάμεσα στη διοίκηση της Σίτι και την ισπανική ομάδα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ