ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Μπαίνει χειρουργείο ο Σανέ!

Manchester City's Leroy Sane lies injured on the ground after a collision with Liverpool's Trent Alexander-Arnold during the Community Shield soccer match between Manchester City and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City's Leroy Sane lies injured on the ground after a collision with Liverpool's Trent Alexander-Arnold during the Community Shield soccer match between Manchester City and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sport BILD", τα νέα δεν είναι καλά για τον Λερόι Σανέ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στον χιαστό του δεξιού γονάτου και θα μπει στο χειρουργείο.

Άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Λερόι Σανέ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Sport BILD", ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χιαστί σύνδεσμο του δεξιού γονάτου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για μερική ή ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Ωστόσο, το βέβαιο είναι πως ο 23χρονος εξτρέμ θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θυμίζουμε πως ο Σανέ ήταν πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Μπάγερν αντί 100.000.000 ευρώ, αλλά η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι πιθανό να ακυρώσει -προς το παρόν- τη μετακίνησή του στο Μόναχο.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ