ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: 5+1 φορές που οι δικαιολογίες του Κλοπ έγιναν viral

Λίβερπουλ: 5+1 φορές που οι δικαιολογίες του Κλοπ έγιναν viral

Όταν τα πράγματα στραβώνουν για την Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκει τρομερές δικαιολογίες που αν τις ακούγαμε στα μέρη μας θα φτιαχνόντουσαν ιστορικά πρωτοσέλιδα.

Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Έβερτον στο "Goodison Park" και ο Γιούργκεν Κλοπ φρόντισε να γίνει viral, πρώτον για το τετ-α-τετ που είχε μ' ένα ball boy που τον ειρωνεύτηκε και δεύτερον γιατί "χρέωσε" τη γκέλα στον αέρα που φυσούσε!

Με αφορμή την τελευταία δικαιολογία του Γερμανού τεχνικού ψάξαμε και βρήκε τις πέντε φορές που ο Κλοπ το... τερμάτισε για να μαζέψει κάποιο "στραβοπάτημα" των "Κόκκινων".

ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΧΟΡΤΑΡΙ

Το 2017 η Λίβερπουλ δεν νίκησε την Σαουθάμπτον στο "Ανφιλντ" και ο Κλοπ τα... έριξε στον αγωνιστικό χώρο, λέγοντας χαρακτηριστικά " ...σήμερα, ξέρω πως κανείς δεν θέλει να το ακούσει αλλά εγώ είμαι γενναίος και θα πω ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πραγματικά στεγνός..."

ΑΕΡΑΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ

Ο αέρας έχει ενοχλήσει εκ νέου τον Γιούργκεν Κλοπ στην ήττα της ομάδας του από την Σαουθάμπτον σ' ένα ματς για το League Cup: " Το έχω πει κάποιες φορές από τότε που έχω έρθει στην Αγγλία και όλοι γέλασαν, αλλά σήμερα ήταν πραγματικά δύσκολο, δύσκολο να παίξει ποδόσφαιρο με αυτόν τον αέρα..."

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ναι, ισχύει το έχει πει ο μεγάλος Γιούργκεν Κλοπ. Πέρυσι η Λίβερπουλ ηττήθηκε στο FA Cup από την Γουέστ Μπρομ και ο Γερμανός σημείωσε ότι δεν δόθηκαν πάνω από τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων λόγω του BT Sport: " Αυτό που άκουσα ήταν πως οι καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι 10 λεπτά. Ήταν μόνο τέσσερα. Άκουσα ότι τηλεόραση είπε πως δεν ήταν πάνω από τέσσερα λεπτά."

ΕΒΑΛΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ

Στον Γιούργκεν Κλοπ έχει φταίξει και το χιόνι στην αναμέτρηση με την Λέστερ: " Η μπάλα δεν κυλούσε. Αν έχεις την κατοχή 70% στο παιχνίδι ή και 80% δεν είναι και τόσο άνετο."

ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

Τελευταία δικαιολογία του Κλοπ πριν από τη χθεσινή για τον αέρα ήταν αυτή στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκεί, ο Γερμανός εντόπισε το πρόβλημα στους τραυματισμούς των αντιπάλων ποδοσφαιριστών:

" Εάν συνεχίζαμε όπως αρχίσαμε στο ματς μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά χάσαμε το ρυθμό μας λόγω των τραυματισμών..."

Το πρωτάθλημα στην Αγγλία έχει δρόμο ακόμη, η πίεση στο Λίβερπουλ έχει αυξηθεί και δεν αποκλείεται στο μέλλον ο Γιούργκεν Κλοπ να δώσει ιδέες για να μεγαλώσει παραπάνω η λίστα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ