ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η εντυπωσιακή ατάκα του Κλοπ για τον καιρό στο "Γκούντισον"

Liverpool's coach Juergen Klopp stands during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's coach Juergen Klopp stands during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λίβερπουλ απέτυχε να σπάσει το μπλόκο της Έβερτον και είναι πλέον στο -1 από την κορυφή, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ρίχνει μέρος της ευθύνης για την λευκή ισοπαλία στον... καιρό!

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 μακριά από το "Άνφιλντ", καθώς μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρέωθηκε σε απώλεια βαθμών και στην έδρα της Έβερτον και πλέον το πλεονέκτημα όσον αφορά στη μάχη του τίτλου βρίσκεται στην πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι που είναι στο +1.

Οι Μοχάμεντ Σάλαχ και Φαμπίνιο ήταν εκείνοι που σπατάλησαν τις μεγάλες ευκαιρίες των "κόκκινων" για να πάρουν τη νίκη και να μην απωλέσουν τα πρωτεία για πρώτη φορά μετά τις 7 Δεκεμβρίου, όμως για τον Γιούργκεν Κλοπ υπήρχε ένας ακόμα παράγοντας που έπαιξε ρόλο στην "γκέλα".

Αυτός ήταν ο καιρός, με τον Γερμανό τεχνικό να κάνει ειδική αναφορά στη συνέντευξη Τύπου στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα του στο χορτάρι του "Γκούντισον".

"Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους. Ένας άγριος αντίπαλος... Ξέρω ότι δεν αρέσει στον κόσμο όταν το λέω αυτό, όμως ο άνεμος ερχόταν από όλες τις κατευθύνσεις. Δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε", τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ, για να προσθέσει:

"Σε ένα ματς που ήταν δύσκολο να ελέγξουμε εξαιτίας των δύο λόγων που ανέφερα, είχαμε τρεις ή τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες. Είναι ένα 0-0 σε ντέρμπι, κρατήσαμε το αήττητο σερί μας απέναντι στην Έβερτον, δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητούσαμε αλλά το αποδεχτόμαστε επειδή είναι ένα δύσκολο ματς".

Σημειώνεται πως η Λίβερπουλ επέκτεινε το αήττητο σερί της απέναντι στη συμπολίτισσα Έβερτον σε 19 ματς έχοντας 9 νίκες και 10 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα (τελευταία νίκη των "ζαχαρωτών" ήταν τον Οκτώβριο του 2010) ενώ αήττητος απέναντι στους "μπλε" της πόλης του Λίβερπουλ είναι και ο Γιούργκεν Κλοπ έχοντας να επιδείξει σε οκτώ ματς, 5 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Είναι εντυπωσιακό πάντως το γεγονός πως η αναφορά του στον καιρό ενέπνευσε τα αγγλικά ΜΜΕ να χρησιμοποιήσουν ανάλογους τίτλους στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα, με το "Gone with the Wind" (Όσα παίρνει ο άνεμος) να κάνει θραύση λόγω της πασίγνωστης κινηματογραφικής ταινίας που άφησε εποχή στο χώρο της έβδομης τέχνης.

Η εντυπωσιακή ατάκα του Κλοπ για τον καιρό στο "Γκούντισον"
Η εντυπωσιακή ατάκα του Κλοπ για τον καιρό στο "Γκούντισον"

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ