ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ανυπόμονοι για Νόριτς σαν να μην έχουμε παίξει για 6 μήνες"

Liverpool's manager Jurgen Klopp during the English Premier League soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, February 1, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp during the English Premier League soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, February 1, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως μετά τη χειμερινή διακοπή στην Premier League οι παίκτες της Λίβερπουλ αντιμετωπίζουν το ματς με την Νόριτς ως το σημαντικότερο της ζωής τους ενώ έκανε γνωστό πως Μανέ και Μίλνερ είναι κανονικά στη διάθεσή του.

Οι παίκτες της Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκαν τη μίνι χειμερινή διακοπή που θέσπισε η Premier League για να ξεκουραστούν μετά από το σούπερ απαιτητικό πρώτο μισό της σεζόν και να πάρουν δυνάμεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Αγγλία και Ευρώπη και ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (14/2) πως είναι πεινασμένοι.

Πεινασμένοι για να συνεχίσουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που κουβαλούν εδώ και καιρό, με τον Γερμανό τεχνικό να υποστηρίζει πως οι κόκκινοι έχουν επικεντρωθεί απόλυτα στο ματς πρωταθλήματος με την Νόριτς το Σάββατο, πριν πάρει τη σκυτάλη ο πρώτος αγώνας με την Ατλέτικο για τους "16" του Champions League.

"Το ματς με την Νόριτς είναι το σημαντικότερο της ζωής μας. Ο κόσμος πιστεύει πως θα είναι εύκολο επειδή βλέπουν μόνο το βαθμολογικό πίνακα και τίποτα άλλο αλλά δεν θα είναι. Ανυπομονούμε για αυτό το ματς σαν να έχουμε να παίξουμε εδώ και έξι μήνες.

Ξέρουμε τι προβλήματα μπορούμε να συναντήσουμε αλλά και τι προβλήματα μπορούμε να τους προκαλέσουμε εμείς. Θαυμάζω το γεγονός πως είναι προσκολημμένοι στις αρχές τους. Το ματς που δώσαμε τον περασμένο Αύγουστο είναι ένα καλό παράδειγμα της σεζόν που κάνουν.

Παίζουν καλό ποδόσφαιρο ενώ γίνεται καλό κοουτσάρισμα από τον πάγκο. Στο ματς του Άνφιλντ δέχτηκαν τέσσερα γκολ αλλά δεν τα παράτησαν ποτέ. Έχουν προκαλέσει προβλήματα στο 95% των ομάδων ενώ μπορείτε να δείτε και τις μεταγραφές που έκαναν.

Wolverhampton's Raul Jimenez, centre, Liverpool's James Milner, left, and Liverpool's Sadio Mane challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton's Raul Jimenez, centre, Liverpool's James Milner, left, and Liverpool's Sadio Mane challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Θα έχουμε δυνατή ομάδα και τη νέα σεζόν. Αισθανόμαστε την ποιότητα της Νόριτς αλλά θα πρέπει να φροντίσουμε να αισθανθούν και τη δική μας ποιότητα", είπε για το ερχόμενο ματς της Λίβερπουλ, ενώ για το πρώτο ραντεβού με την Ατλέτικο Μαδρίτης στους "16" του Champions League (18/2), είπε:

"Μερικές φορές όταν δεν είσαι σε καλή κστάσταση, το Champions League μπορεί να λειτουργήσει και ως... διακοπές. Δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Η Ατλέτικο είναι μία από τις δυσκολότερες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος αλλά δεν είναι πρόβλημά μου αυτή τη στιγμή. Από τη Δευτέρα θα είμαστε σε ρυθμό Champions League".

O Kλοπ έκανε επίσης γνωστό πως οι Σαντιό Μανέ και Τζέιμς Μίλνερ έχουν επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις και έχουν τεθεί στη διάθεσή του και ότι δεν έχει ακόμα καλέσει η εθνική Αιγύπτου τον Σαλάχ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ σε ερώτηση για την αγαπημένη του στιγμή στα 4 χρόνια και κάτι που είναι στην Λίβερπουλ, απάντησε:

"Ο τελικός του Champions League φαντάζομαι. Τελείωσε με τον πιο όμορφο τρόπο. Αυτό είναι το ματς που αγάπησα και δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν ο πρώτος τελικός που κερδίσαμε και ελπίζω όχι ο τελευταίος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Κινδυνεύει να αρχίσει τη νέα σεζόν χωρίς τον Σαλάχ λόγω Αιγύπτου
Λίβερπουλ: Επενδύει στη σχέση Κλοπ - Ντόρτμουντ για Σάντσο
Λίβερπουλ: Καλύπτει τη ρήτρα του Βέρνερ μέχρι το τέλος Απριλίου
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ