ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Κινδυνεύει να αρχίσει τη νέα σεζόν χωρίς τον Σαλάχ λόγω Αιγύπτου

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his sides third goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, February 1, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his sides third goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, February 1, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ κινδυνεύει να μην έχει στη διάθεσή της τον Μοχάμεντ Σαλάχ στα πρώτα ματς της νέας σεζόν, με την εθνική Αιγύπτου να θέλει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τη φετινή σεζόν η Λίβερπουλ κάνει... πάρτι στην Premier League και με τη διαφορά στο +22 από την Μάντσεστερ Σίτι μετράει αντίστροφα για το πότε φτάσει στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο όλα δείχνουν πως τη νέα σεζόν θα χρειαστεί να ξεπεράσει περισσότερα εμπόδια για να φτάσει στο στόχο της.

Δεν φτάνει το γεγονός πως θα χάσει τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ μεσούσης της σεζόν λόγω της πραγματοποίησης του Copa Africa από τον Οκτώβριο μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο να στερηθεί ο Γιούργκεν Κλοπ τον Σαλάχ στα πρώτα ματς της σεζόν.

Και αυτό γιατί από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου του 2020 θα διεξαχθεί το ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με τον προπονητή της Κ-23 της Αιγύπτου, Σάκι Γκαρίμπ, να αποκαλύπτει πως ο σούπερ σταρ των κόκκινων θα είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες ηλικίας άνω των 23 ετών που θα κληθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για το φημισμένο τουρνουά.

Liverpool's Mohamed Salah, celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Bournemouth and Liverpool at the Vitality stadium in Bournemouth, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Liverpool's Mohamed Salah, celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Bournemouth and Liverpool at the Vitality stadium in Bournemouth, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

"Από τους τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών που έχουμε δικαίωμα να καλέσουμε, ο Σαλάχ είναι ο πρώτος σίγουρος καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους τρεις παίκτες στον κόσμο.

Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Σαλάχ αλλά για να είμαι ειλικρινής, θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια και από αυτόν για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί μας", δήλωσε ο προπονητής της Αιγύπτου.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που ο Σαλάχ αποδεχτεί την πρόσκληση και πάρει μέρος στο τουρνουά, είναι δεδομένο πως θα απουσιάσει από τους πρώτους αγώνες της σεζόν για την Λίβερπουλ καθώς θα χρειαστεί να κάνει ένα μικρό διάλειμμα μετά τις υποχρεώσεις του στο Τόκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Στις 61.000 η χωρητικότητα του Άνφιλντ το 2022
Λίβερπουλ: Ο Βέρνερ στο στόχαστρο του Κλοπ
Είναι αληθινό το πρωτοφανές +22 της Λίβερπουλ στην Premier League;
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ