ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Καλύπτει τη ρήτρα του Βέρνερ μέχρι το τέλος Απριλίου

Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring a penalty during the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and RB Leipzig in Duesseldorf, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring a penalty during the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and RB Leipzig in Duesseldorf, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Bild Sport", η Λίβερπουλ έχει σκοπό να καλύψουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Τίμο Βέρνερ με τη Λειψία μέχρι το τέλος Απριλίου.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Bild Sport", οι διοικούντες την αγγλική ομάδα έχουν σκοπό να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Γερμανού διεθνή επιθετικού με τη Λειψία, μέχρι το τέλος Απριλίου.

Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει πως η ρήτρα κυμαίνεται στα 55.000.000 με 60.000.000 ευρώ και έχει παρθεί η απόφαση από τους "κόκκινους" να την καλύψουν πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. O λόγος είναι το γεγονός πως από την 1η Μαΐου και ύστερα, η Λειψία μπορεί να αναπροσαρμόσει τη ρήτρα και να την αυξήσει σημαντικά.

Την εφετινή σεζόν, ο 23χρονος φορ έχει 25 γκολ και 10 ασίστ σε 30 αγώνες, αποτελώντας τον απόλυτο ηγέτη της Λειψίας στην πορεία προς το πρωτάθλημα και την πρόκριση στους "16" του Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ