ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Επενδύει στη σχέση Κλοπ - Ντόρτμουντ για Σάντσο

Dortmund's Jadon Sancho plays during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho plays during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Λίβερπουλ προστέθηκε στο χορό των μνηστήρων για τον Τζέιντον Σάντσο κι επενδύει στη σχέση του Γιούργκεν Κλοπ με την πρώην ομάδα του και νυν του 19χρονου Άγγλου, Ντόρτμουντ, για να τον αποκτήσει.

Μετά την πρώην ομάδα του, Μάντσεστερ Σίτι, τις Τσέλσι, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ μπήκε στο χορό διεκδίκησης του Τζέιντον Σάντσο.

Η Λίβερπουλ προσπαθεί να κάνει δικό της τον 19χρονο Άγγλο έχοντας ως σύμμαχο τον προπονητή της και τη σχέση που έχει ο Γιούργκεν Κλοπ με την πρώην ομάδα του, Ντόρτμουντ. Ο εξτρέμ της ομάδας της Βεστφαλίας έχει επίσης καλές σχέσεις με τους Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Τζόρνταν Χέντερσον αλλά και τον Ράιαν Μπρούστερ.

"Το να πάρουμε Άγγλους παίκτες είναι μια έξυπνη ιδέα. Δεν είμαστε τυφλοί, τον είδαμε τον Σάντσο, μας αρέσει αλλά μετά σκεφτόμαστε: Μπορούμε να τον πάρουμε; Όχι. Γιατί οι αγγλικές ομάδες δεν πωλούν σε άλλες αγγλικές ομάδες", υποστήριξε τον Ιανουάριο ο Κλοπ.

Η Ντόρτμουντ αναμένεται να ζητήσει το ποσό των 120.000.000 ευρώ για τον 19χρονο Άγγλο, τον οποίον απέκτησε αντί 8.000.000 ευρώ το 2017. Την τρέχουσα σεζόν έχει 12 γκολ σε 19 ματς στην Bundesliga, 1 γκολ σε 1 συμμετοχή στο DFB Pokal Και 2 γκολ σε 6 συμμετοχές στο Champions League.

Photo credits: AP Images

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ