ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαν Ντάικ: "Πώς θα σταματήσω τον Λεβαντόφσκι"

Liverpool's Virgil van Dijk, left, challenges for the ball with Everton's Dominic Calvert-Lewin during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk, left, challenges for the ball with Everton's Dominic Calvert-Lewin during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για τη ρεβάνς της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπάγερν για την φάση των 16 του Champions League την Τετάρτη (13/3).

Το 0-0 του πρώτου αγώνα ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μπάγερν Μονάχου αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς (13/3). Πέρα από την αναμέτρηση δύο σπουδαίων συλλόγων, σε ατομικό επίπεδο θα αναμετρηθούν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με έναν από τους καλύτερους επιθετικούς, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της UEFA απάντησε στο τι χρειάζεται για να σταματήσει τον επιθετικό της Μπάγερν, αλλά και κάθε επιθετικό γενικότερα: "Πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα καλά στοιχεία κάθε επιθετικού σε κάθε προσπάθεια τους. Αλλά πολλές φορές πρέπει να είσαι έξυπνος και προετοιμασμένος παραπάνω από 100% για οτιδήποτε. Αν προσπαθήσει να τρέξει προς τα μένα και να με περάσει, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος. Δεν πρέπει να δώσω σε κανέναν την ευκαιρία να μας τιμωρήσει".

Αναφορικά στην πίεση που νιώθει αγωνιζόμενος σε μία ομάδα, όπως η Λίβερπουλ, με απαιτήσεις για επιτυχίες: "Ένα μεγάλο κλαμπ έχει πίεση. Προτιμώ να παίζω με πίεση, παρά χωρίς. Είμαι περήφανος που παίζω πλάι σε αυτούς τους οπαδούς, τον προπονητή μου, αλλά και με τους φανταστικούς συμπαίκτες μου".

Τέλος, αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του στο Champions League: "Προσωπικά, θέλω να παίζω σε αυτό το επίπεδο κάθε χρόνο, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Ήμασταν σε δύσκολο όμιλο φέτος, αλλά φτάσαμε στην νοκ-άουτ φάση. Τώρα βλέπουμε κάθε πρόκληση ξεχωριστά και θα δούμε πού θα μας βγάλει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Premier League: Οι οκτώ "τελικοί" για Σίτι - Λίβερπουλ
Ματέους: "Η Μπάγερν θα περάσει τη Λίβερπουλ"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ