ΜΠΑΓΕΡΝ

Ματέους: "Η Μπάγερν θα περάσει τη Λίβερπουλ"

Former soccer great and World Cup winner Lothar Matthaeus of Germany attends a press conference one day before the draw for the 2014 soccer World Cup in Costa do Sauipe near Salvador, Brazil, Thursday, Dec. 5, 2013. (AP Photo/Andre Penner)
Former soccer great and World Cup winner Lothar Matthaeus of Germany attends a press conference one day before the draw for the 2014 soccer World Cup in Costa do Sauipe near Salvador, Brazil, Thursday, Dec. 5, 2013. (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Λόταρ Ματέους, εξήγησε τους λόγους που θεωρεί ότι η Μπάγερν θα περάσει το εμπόδιο της Λίβερπουλ.

Την Τετάρτη (13/3) η Μπάγερν αντιμετωπίζει στην Allianz Arena την Λίβερπουλ στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των 16 του Champions League. Το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού αφήνει τα πάντα ανοιχτά, όμως ο Λόταρ Ματέους πιστεύει ότι τελικά οι Βαυαροί θα είναι εκείνοι που θα περάσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

"Το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά φυσικά επικίνδυνο. Αν σκοράρει η Λίβερπουλ παίρνει προβάδισμα, αλλά η Μπάγερν παίζει στην έδρα της και έχει το πάνω χέρι." σχολίασε ο Ματέους για το αποτέλεσμα του προηγούμενου παιχνιδιού, ενώ για τον επαναληπτικό ανέφερε: "Ο λόγος είναι η απόδοση που έχουν δείξει οι παίκτες στα τελευταία παιχνίδια. Γι αυτό πιστεύω ότι θα περάσει στα προημιτελικά".

Αναφορικά με την πορεία της Μπάγερν στο πρωτάθλημα, ο Λόταρ δήλωσε ότι η Μπάγερν θα είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου: " Πριν τέσσερις εβδομάδες θα έλεγα ότι θα το πάρει η Ντόρτμουντ. Τώρα με αυτό το μομέντουμ η Μπάγερν είναι το φαβορί και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις".

Τέλος, μίλησε και για τον προπονητή της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς με πολύ καλά λόγια: "Έχει την Μπάγερν υπό έλεγχο, η αρμονία στην ομάδα είναι τόσο μεγάλη όσο ποτέ την τελευταία χρονιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μπάγερν Μονάχου: Στα "λευκά" ντύθηκε το προπονητικό κέντρο
Bundesliga: Εξάσφαιρη η Μπάγερν, λύτρωση στο φινάλε για Ντόρτμουντ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ