ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ετοιμάζει πρόταση σε Έρισκεν

Tottenham's Christian Eriksen eyes the ball during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Tottenham Hotspur at the Allianz Arena stadium, in Munich, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Tottenham's Christian Eriksen eyes the ball during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Tottenham Hotspur at the Allianz Arena stadium, in Munich, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Ίντερ θέλει να ενισχυθεί στο χώρο του κέντρου, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να φαντάζει ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για τον Αντόνιο Κόντε από τη στιγμή που ο Βιντάλ θα μείνει στη Βαρκελώνη.

Ο Αντόνιο Κόντε ψάχνει εδώ και καιρό έναν ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί στην μεσαία γραμμή της Ίντερ. Ο μεγάλος στόχος των "νερατζούρι" τη φετινή σεζόν είναι το πρωτάθλημα της Serie A και ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι.

Το όνομα του Αρτούρο Βιντάλ ακούγεται στο ρεπορτάζ της Ίντερ, καθώς ο Χιλιανός αρέσει πολύ στον Κόντε, ενώ έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν στη θητεία τους στην Γιουβέντους. Η Μπαρτσελόνα όμως δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει, τουλάχιστον όχι πριν το καλοκαίρι, ιδιαίτερα από τη στιγμή που παραχωρήθηκε και ο Κάρλες Αλένια.

Έτσι η Ίντερ στρέφεται σε άλλη περίπτωση, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον 32χρονο. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ο εκλεκτός του Κόντε με το συμβόλαιο του Δανού να εκπνέει το καλοκαίρι του 2020 και τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να αποχωρήσει από το Λονδίνο.

Οι "νερατζούρι" είναι έτοιμοι να προσφέρουν 20.000.000 ευρώ για την αγορά του 27χρονου τον Ιανουάριο, ενώ και η Τότεναμ θα έβγαινε κερδισμένη από μία τέτοια εξέλιξη έτσι ώστε να μην χάσει τον Δανό ως ελεύθερο και χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Photo Credits: AP / Matthias Schrader

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ