ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δεν αφήνει τον Βιδάλ να πάει τον Γενάρη στην Ίντερ

FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball against Boca Juniors' Carlos Izquierdoz during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball against Boca Juniors' Carlos Izquierdoz during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να ψήσει το ψάρι στα χείλη του Βιδάλ και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει τον Γενάρη για την Ίντερ.

Ο Αρτούρο Βιδάλ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ. Οι νερατζούρι τον θέλουν, ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί για να παίξει για λογαριασμό τους και έχει έρθει... απέναντι από τη νυν ομάδα του, ώστε να τον αφήσει να φύγει.

Η Μπαρτσελόνα όμως δεν φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα και θα ψήσει το ψάρι στα χείλη του Χιλιανού, μέχρι εκείνος να αποτελέσει παρελθόν από το "Καμπ Νόου". Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει τον Γενάρη.

Η Ίντερ προσφέρει 12 εκατ. ευρώ και το ποσό αυτό δεν είναι αρκετό για να πείσει τους μπλαουγκράνα, που θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους μέχρι το καλοκαίρι. Ο Βιδάλ παλεύει να φύγει, αλλά ως τώρα συναντά σθεναρή αντίσταση.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ