ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δανεικός στην Μπέτις ο Αλενιά

FC Barcelona's Carlos Alena celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Carlos Alena celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μπέτις ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου μέσου, Κάρλες Αλενιά, με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Δεν τέθηκε οψιόν αγοράς κατόπιν απαίτησης των μπλαουγκράνα.

Στη Σεβίλλη θα διανύσει το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν ο Κάρλες Αλενιά καθώς παραχωρήθηκε δανεικός για έξι μήνες από την Μπαρτσελόνα στην Μπέτις.

Ο 21χρονος μέσος από το Ματαρό θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των μπλαουγκράνα, αλλά δεν βρήκε χώρο και χρόνο λόγω του συνωστισμού ποιότητας στη μεσαία γραμμή και των πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Γι' αυτό και παρά την επιθυμία των Ανδαλουσιάνων να τεθεί οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2020 - μετά το πέρας του δανεισμού δηλαδή - κάτι τέτοιο δεν έγινε κατόπιν απαίτησης των Καταλανών. Ο Αλενιά είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Μπάρτσα.

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς ισπανικού πρωταθλήματος και σε ένα στο Champions League, κατά την εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Ίντερ για την τελευταία (6η) αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ