ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: Δεν του απαγγέλλονται κατηγορίες για την υπόθεση βιασμού

Juventus' Cristiano Ronaldo stands prior to the start of the Serie A soccer match between Juventus and Genoa at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo stands prior to the start of the Serie A soccer match between Juventus and Genoa at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Οι εισαγγελείς της Νεβάδα ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να απαγγελθούν κατηγορίες στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού του 2009, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς της Κάθριν Μαγιόργκα.

Η υπόθεση του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο έκλεισε οριστικά, καθώς οι εισαγγελείς της κομητείας του Κλαρκ, που βρίσκεται στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να απαγγελθούν κατηγορίες στον 34χρονο επιθετικό καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς της Μαγιόργκα.

Ρονάλντο: Δεν του απαγγέλλονται κατηγορίες για την υπόθεση βιασμού

H Κάθριν Μαγιόργκα

Η 35χρονη Αμερικανίδα είχε καταγγείλει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ πως την βίασε σε δωμάτιο του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου "Palms" τον Ιούνιο του 2009, λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε περίπτωση που ο Ρονάλντο κρινόταν ένοχος, τότε κινδύνευε με 10ετη κάθειρξη. Ο επιθετικός της Γιουβέντους είχε αρνηθεί εξ αρχής τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως δεν είχε συμβεί το παραμικρό μεταξύ τους.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ