Αυτό είναι το "κόκκινο δωμάτιο" του Κριστιάνο Ρονάλντο (PHOTOS)

Η αστυνομία εξετάζει ξανά τους ισχυρισμούς της Κάθριν Μαγιόργκα περί βιασμού της από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και στο επίκεντρο επανέρχεται το "κόκκινο δωμάτιο" του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου "Palms" με ημερήσιο κόστος διαμονής 880 ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε πίεση από τη στιγμή οι αμερικανικές αστυνομικές αρχές έκαναν γνωστό πως θα ανοίξουν ξανά την υπόθεση των κατηγοριών της Κάθριν Μαγιόργκα περί βιασμούς της από τον Πορτογάλο, ύστερα από εννιά χρόνια.

Ο "CR7"  απουσίασε - εν μέσω των κατηγοριών για την υπόθεση βιασμού - από την ομαδική φωτογράφιση της Γιουβέντους, την ίδια ώρα που η μετοχή της "Γηραιάς Κυρίας" παρουσίασε  πτώση 5,38% την Παρασκευή και 18,4% την τελευταία εβδομάδα.

Η απόφαση των αρχών ν' ανοίξουν ξανά την υπόθεση έχει φέρει ξανά στο επίκεντρο το δωμάτιο που φέρεται να βρέθηκαν ο Κριστιάνο και η Κάθριν. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο "Palms" του Λας Βέγκας και... βλέπει αφ' υψηλού (57ος όροφος). Το ημερήσιο κόστος διαμονής ανέρχεται σε 880 ευρώ!

Βέβαια, δεν είναι ένα όποιο κι όποιο ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι από τις διαθέσιμες φωτογραφίες στο AirBnB έχει πάμπολλες ανέσεις:

Photo credits: AirBnb

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS