ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Έκανε παράπονα για τις στημένες φάσεις ο Σάρι

Juventus' head coach Maurizio Sarri listens to a question during a press conference at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday Sept. 17, 2019. Juventus will play Atletico Madrid in a Group D Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus' head coach Maurizio Sarri listens to a question during a press conference at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday Sept. 17, 2019. Juventus will play Atletico Madrid in a Group D Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δήλωσε χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχε η Γιουβέντους στην έδρα της Ατλέτικο αλλά δεν έκρυψε το παράπονό του για την αδυναμία της ομάδας του στις στημένες φάσεις.

Η Γιουβέντους του Αλέγκρι έπεσε στο καναβάτσο πριν λίγους μήνες στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" χάνοντας με 2-0 από την Ατλέτικο και χρειάστηκε ένα επιθετικό κρεσέντο του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Φέτος, η Γιουβέντους του Σάρι μπόρεσε να πετύχει δύο γκολ στη φωλιά των Μαδριλένων αλλά παρόλα αυτα ο τεχνικός της βέκια σινιόρα δεν μπόρεσε να τα χαρεί όσο θα ήθελε στο φινάλε.

Αιτία η αδυναμία που έδειξε η ομάδα του στις στατικές φάσεις, με αποτέλεσμα να δεχτει την ισοφάριση σε 2-2 και να μην μπορέσει να πάρει το τρίποντο στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, με τον 60χρονο τεχνικό να μην κρύβει το παράπονό του στη συνέντευξη Τύπου:

"Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και ωριμάσαμε σε σχέση με την τελευταία μας εμφάνιση. Είναι μία θετική ισοπαλία, όμως η αίσθηση είναι πως είχαμε στα χέρια μας το παιχνίδι και η ισοπαλία μας αφήνει μία πικρή γεύση στο στόμα. Οι στημένες φάσεις μας κόστισαν τη νίκη, θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε πιο δυναμικοί.

Θα δουλέψουμε στην άμυνα σε στατικές φάσεις καθώς έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ σε τρία ματς μέσα από τέτοιες φάσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατλέτικο - Γιουβέντους: Η χειρονομία του Κριστιάνο στους Μαδριλένους οπαδούς
Champions League: O Ντι Μαρία τιμώρησε την Ρεάλ, επτάψυχη Ατλέτικο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ