CHAMPIONS LEAGUE

Ατλέτικο - Γιουβέντους: Η χειρονομία του Κριστιάνο στους Μαδριλένους οπαδούς

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντέδρασε με χαρακτηριστική χειρονομία στις αποδοκιμασίες του κοινού της Ατλέτικο κατά την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. (VIDEO)

Η Γιουβέντους προηγήθηκε 2-0 στο "Wanda Metropolitano" της Μαδρίτης, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση (2-2) από την Ατλέτικο. Ο σταρ των μπιανκονέρι, Κριστιάνο Ρονάλντο, δέχθηκε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των κολτσονέρος οι οποίοι δεν έχουν ξεχάσει το μερένγκε παρελθόν του και το γεγονός ότι πέρυσι τους απέκλεισε μόνος του!

Ο Πορτογάλος μετά από σπουδαία ευκαιρία που έχασε, αντέδρασε με χαρακτηριστική χειρονομία στις αποδοκιμασίες των οπαδών της Ατλέτικο. Δείτε την αντίδραση του Ίβηρα και τη φάση:



Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ