ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Διόρθωσε τις δηλώσεις του για Κέν ο Μπονούτσι

Juventus' Leonardo Bonucci, right, and Juventus' Moise Kean celebrate after Bonucci scored 1-2 during the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Juventus' Leonardo Bonucci, right, and Juventus' Moise Kean celebrate after Bonucci scored 1-2 during the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι φρόντισε να διορθώσει με στόρι στο Instagram τις δηλώσεις του για τον πανηγυρισμό του Κεν μπροστά από τους οπαδούς της Κάλιαρι, που του επιτέθηκαν με ρατσιστικές κραυγές.

Ο Μόιζε Κεν πέτυχε γκολ απέναντι στην Κάλιαρι και το πανηγύρισε σαν άγαλμα μπροστά από τους οργανωμένους οπαδούς της νησιωτικής ομάδας, που του είχαν επιτεθεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με ρατσιστικές κραυγές.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπονούτσι έκανε δηλώσεις, οι οποίες συζητήθηκαν αρκετά, αφού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ευθύνη ήταν 50-50 μεταξύ των οπαδών και του συμπαίκτη του.

Έπειτα από την θύελλα αντιδράσεων και τα μηνύματα υποστήριξης προς τον Κεν, από αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν υποστεί παρόμοιες ρατσιστικές επιθέσεις (Στέρλνγκ, Μπαλοτέλι), ο Μπονούτσι θέλησε να... διορθώσει με κάποιο τρόπο τα λεγόμενα του.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στόρι στο Instagram με φωτογραφία αυτού και του Κεν, στην οποία φοράνε την φανέλα της Ιταλίας. Την φωτογραφία κοσμεί η περιγραφή που μάλλον έχει απολογητικό ύφος: "Ανεξάρτητα απ΄όλα, σε κάθε περίπτωση... όχι στον Ρατσισμό".

Γιουβέντους: Διόρθωσε τις δηλώσεις του για Κέν ο Μπονούτσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει 500 εκατ. € για Βαράν!
Νότιγχαμ Φόρεστ: Η "μαύρη λίστα" του Μάρτιν Ο'Νιλ
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ