ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει 500 εκατ. € για Βαράν!

France's Raphael Varane controls the ball during the Euro 2020 group H qualifying soccer match between France and Iceland at Stade de France stadium in Saint Denis, outside Paris, France, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
France's Raphael Varane controls the ball during the Euro 2020 group H qualifying soccer match between France and Iceland at Stade de France stadium in Saint Denis, outside Paris, France, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "AS", η Παρί Σεν Ζερμέν προστίθεται στην λίστα των ομάδων που θέλει τον Βαράν, με την Ρεάλ να τον πουλάει για 500.000.000 ευρώ.

Ο Βαράν, όπως αναφέρει σε παλαιότερο της ρεπορτάζ η γαλλική εφημερίδα "L' Equipe", φέρεται να θέλει να αφήσει την Μαδρίτη το καλοκαίρι. Άλλωστε, βρίσκεται στην Ρεάλ από το 2011, που τον αγόρασε από την Λιλ, και επιθυμεί να ψάξει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, πάντως, μετά τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στην Ουέσκα διέψευσε τους ισχυρισμούς των Μέσων και δήλωσε ότι ο αμυντικός συμπατριώτης του δεν του έχει μιλήσει για το ζήτημα. Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη πως τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Το σίριαλ που φαίνεται να δημιουργείται γύρω από το όνομα του Βαράν, συγκέντρωσε ομάδες που αποζητούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν είναι εκείνες που φέρονται να έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή.

Σε αυτή την λίστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "AS, έρχεται να προστεθεί και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι θέλουν να βρουν τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2020, και τον ψάχνουν στο πρόσωπο του Ραφαέλ Βαράν.

Βέβαια, η Ρεάλ, όπως έδειξαν οι δηλώσεις του Ζιντάν, δεν θα τον αφήσει εύκολα και θα έχει την πρώτο λόγο σε μία ενδεχόμενη διαπραγμάτευση. Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2022 και όποιος θέλει να τον αποκτήσει, τότε πρέπει να πληρώσει και την ρήτρα του. Το κόστος της... 500.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μήνυμα στους ρατσιστές οι Πογκμπά-Μπαλοτέλι, ξέσπασμα κατά Μπονούτσι από Στέρλινγκ
Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι μιμήθηκε τον τέλειο εαυτό του στο φάουλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ