ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Τιμωρεί τέσσερις οπαδούς της για τη ρατσιστική επίθεση στον Στέρλινγκ

Τσέλσι: Τιμωρεί τέσσερις οπαδούς της για τη ρατσιστική επίθεση στον Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδούς της Τσέλσι κατά τη διάρκεια του αγώνα που έδωσε η Σίτι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και η διοίκηση των Λονδρέζων πήρε άμεσα μέτρα!

Το ντέρμπι μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι βρήκε μεγάλη νικήτρια την ομάδα του δυτικού Λονδίνου με 2-0 όμως άφησε τραύματα στο ίδιο το ποδόσφαιρο, με το σκληρό και αποκρουστικό πρόσωπο του ρατσισμού να κάνει την εμφάνισή του το απόγευμα του Σαββάτου στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Και αυτό γιατί ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ματς από μερικούς οπαδούς των "μπλε", με το γεγονός αυτό να ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών και την αστυνομία να ανοίγει άμεσα φάκελο για την υπόθεση.

Με την έρευνα μάλιστα να είναι σε εξέλιξη, η διοίκηση της Τσέλσι δεν έμεινε απαθής και άπραγη αλλά αντίθετα επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά, κάνοντας γνωστή την στάση της απέναντι στους οπαδούς της που κηλίδωσαν το προφίλ του συλλόγου με τη συμπεριφορά τους.

"Η Τσέλσι απαγόρευσε σε τέσσερα άτομα να παρακολουθούν παιχνίδια της ομάδας την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα αναφορικά με τις κατηγορίες για συμπεριφορά οπαδών μας απέναντι στον Ραχίμ Στέρλινγκ κατά τη διάρκεια του αγώνα μας με την Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο.

Οι έρευνές μας πάνω σε αυτό το θέμα συνεχίζονται. Στηρίζουμε πλήρως την αστυνομική έρευνα και οποιαδήποτε πληροφορία συλλέξουμε θα τη μεταβιβάσουμε σε αυτούς.

Η Τσέλσι βρίσκει κάθε μορφή ρατσιστικής συμπεριφοράς απεχθή και αν υπάρχει στοιχείο πως κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας συμμετέχει σε οποιαδήποτε ρατσιστική επίθεση, ο σύλλογος θα προχωρήσει σε σοβαρές κυρώσεις εις βάρος του, συμπεριλαμβανομένων τιμωριών.

Επίσης θα υποστηρίξουμε κάθε ποινική δίωξη που θα ασκηθεί εις βάρος του", αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο λονδρέζικος σύλλογος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ