ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ρίχνει "βόμβα" με Ζιντάν και Ικάρντι!

Former Real Madrid head coach Zinedine Zidane acknowledges applause as he arrives to a charity soccer match between members of the 1998 World Cup winning French team and a team of international veteran players who were also involved in the same tournament, at the U Arena in Nanterre, north of Paris, France, Tuesday, June 12, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Former Real Madrid head coach Zinedine Zidane acknowledges applause as he arrives to a charity soccer match between members of the 1998 World Cup winning French team and a team of international veteran players who were also involved in the same tournament, at the U Arena in Nanterre, north of Paris, France, Tuesday, June 12, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει χάσει την εμπιστοσύνη των διοικούντων την Τσέλσι και σύμφωνα με την "Sun" οι Λονδρέζοι βρήκαν το διάδοχό του στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν είναι ο τύπος του προέδρου που "χωνεύει" εύκολα μία ήττα με 6-0, ακόμα και αν αυτή έρχεται στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, και στο Νησί είναι πεπεισμένοι πως η περιπέτεια του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Τσέλσι αναμένεται να τελειώσει σύντομα.

Το σύνολο σχεδόν των αγγλικών ΜΜΕ έχει προεξοφλήσει πως το ερχόμενο καλοκαίρι ο 60χρονος τεχνικός θα πει αντίο στους Λονδρέζους, παρά το γεγονός πως άρχισε εξαιρετικά τη θητεία του του στην Premier League, ενώ η "Sun" προχώρησε ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως έχει βρεθεί ο διάδοχός του: ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως στόχος του Αμπράμοβιτς είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα μπορέσει να κοντράρει τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ στην Αγγλία και η οποία θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το τρόπαιο του Champions League, και πως πέρα από την κίνηση-ματ με Ζιντάν θα προσπαθήσει να δυναμώσει και το ρόστερ.

Τσέλσι: Ρίχνει "βόμβα" με Ζιντάν και Ικάρντι!

Πώς; Προτεραιότητα είναι η παραμονή του Εντέν Αζάρ που "φλερτάρει" εδώ και σχεδόν έναν χρόνο με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τη διοίκηση των Λονδρέζων να έχει ως πρώτο στόχο για την επίθεση τον Μάουρο Ικάρντι (είναι "στα μαχαίρια" με την Ίντερ), τον Ίσκο για τη μεσαία γραμμή και τους Γκίντερ και Άλεξ Τέγιες για την θωράκιση των μετώπισθεν.

Μένει να δούμε ποια από τα παραπάνω σενάρια θα επιβεβαιωθούν, με δεδομένο πως ναι μεν ο Σάρι βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση, ωστόσο έχει ακόμα να διεκδικήσει το Κύπελλο Αγγλίας και την έξοδο στο νέο Champions League και δεν αποκλείεται αν κάνει το "2 στα 2" να αναθερμάνει τις σχέσεις του με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς...

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ