ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Οικολογικά μέτρα στο Στάμφορντ Μπριτζ

Flags of Chelsea FC are waved on the pitch before the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at the Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Flags of Chelsea FC are waved on the pitch before the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at the Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Τσέλσι θα προχωρήσει σε μία αξιοσέβαστη κίνηση στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ, αφού στα πλαίσια οικολογικού προγράμματος θα συστήσει επαναχρησιμοποιήσιμα ποτηράκια.

Είναι παγκοσμίως γνωστό πόσα πλαστικά ποτήρια καταλήγουν στους ωκεανούς δημιουργώντας ένα ανεπανόρθωτο οικολογικό πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι κινήσεις που προσανατολίζονται προς την αποτροπή περαιτέρω μόλυνσης.

Σε αυτό το πνεύμα και σε συνεργασία με την Premier League, η Τσέλσι προχωράει σε λήψη οικολογικών μέτρων. Συγκεκριμένα θα δοκιμάσει στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ στο Στάμφορντ Μπριτζ επαναχρησιμοποιήσιμα ποτήρια, που θα αντικαθιστούν τα συνηθισμένα πλαστικά.

Κάθε αγορά κάποιου ποτού ή αναψυκτικού από τους φιλάθλους θα συνοδεύεται από τα συγκεκριμένα ποτηράκια. Μάλιστα, η λονδρέζικη ομάδα παρακαλεί να μην πετιούνται στα σκουπίδια, αλλά να επιστρέφονται είτε στα κυλικεία, είτε να τοποθετούνται σε ειδικούς κάδους, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν εκ νέου.

Πάντως, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα κίνηση που θα ήταν καλό να ακολουθηθεί όχι μονάχα από τις ομάδες, αλλά και από τον καθένα μας μεμονωμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο Κλοπ "φλερτάρει" με στράικερ του Μάρκο Σίλβα!
Χολέμπας: "Και τι έγινε που παίρνω κάρτες; Δεν το καταλαβαίνω"
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ