ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ "φλερτάρει" με στράικερ του Μάρκο Σίλβα!

Liverpool manager Juergen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λίβερπουλ παραμένει μέσα στο κόλπο της Premier League και του Champions League αλλά την ίδια ώρα ψάχνεται για την ενίσχυσή της, με τον Ρισάρλιζον της Έβερτον να φέρεται να ενδιαφέρει τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η τριάδα Σαλάχ-Μανέ-Φιρμίνο είναι άκρως ανταγωνιστική όμως η Λίβερπουλ χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης για να μπορεί να αντέχει στα πολλά μέτωπα που αγωνίζεται και για αυτό ο Γιούργκεν Κλοπ σκέφτεται ήδη τα μεταγραφικά ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mail" μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός δεν κοιτάζει πολύ μακριά αλλά λίγα χιλιόμετρα μακριά από το "Άνφιλντ", στο "Γκούντισον Παρκ", εκεί όπου παίζει ο Ρισάρλιζον φορώντας τη φανέλα της συμπολίτισσας των "κόκκινων", Έβερτον.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κλοπ συναντήθηκε στο σπίτι του με τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου επιθετικού, Ρενάτο Βεσάλκο, και παρά το γεγονός πως δεν έχει διαρρεύσει το αντικείμενο της συζήτησης αυτό που τονίζεται από την ιστοσελίδα είναι πως "ο Βελάσκο δεν έχει άλλον παίκτη που να μανατζάρει στην Ευρώπη..."

Liverpool defender Trent Alexander-Arnold, left, and Everton forward Richarlison reaches for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool defender Trent Alexander-Arnold, left, and Everton forward Richarlison reaches for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Σημειώνεται βέβαια πως ο Ρισάρλιζον (κλήθηκε πρόσφατα στην εθνική Βραζιλίας) δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο στην Έβερτον, όντας μεταγραφικό απόκτημα από την Γουότφορντ αξίας 35.000.000 λιρών, με τον 21χρονο επιθετικό να μετράει ήδη 13 γκολ σε 33 εμφανίσεις του για λογαριασμό της ομάδας του Μάρκο Σίλβα.

Την ώρα μάλιστα που η Λίβερπουλ εμφανίζεται να "γλυκοκοιτάζει" τον παίκτη, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως δεν θα έχει ελεύθερο γήπεδο αφού μεγάλο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Έβερτον έχει δείξει και η Μπαρτσελόνα, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να τον έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira, AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ