ΜΠΑΓΕΡΝ

Φλικ: "Θέλω μεταγραφή στα άκρα, χρειαζόμαστε περισσότερη ταχύτητα"

Φλικ: "Θέλω μεταγραφή στα άκρα, χρειαζόμαστε περισσότερη ταχύτητα"

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ, μίλησε για τη θέση που χρειάζεται ενίσχυση την μεταγραφική περίοδο η ομάδα του, με τον Γερμανικό τεχνικό να ψάχνει ποιότητα και ταχύτητα.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Τετάρτη (10/6, 21:45) την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Ο προπονητής των Βαυαρών, Χάνσι Φλικ, στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά του σχέδια.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε το γεγονός ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στα άκρα, ώστε να αποκτήσει περισσότερο βάθος και ποιότητα: "Αν έπρεπε να αναφέρω μία θέση, θα ήταν στα άκρα, είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Θα ήταν καλό να έχουμε περισσότερο βάθος και ποιότητα. Η ταχύτητα είναι κάτι που χρειαζόμαστε. Δεν είναι αρκετό αυτό που έχουμε για ολόκληρη τη σεζόν, ειδικά αν έχεις μεγάλους στόχους".

Μάλιστα, ο Φλικ υπογράμμισε ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς: "Έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα. Ο Χασάν Σαλιχαμιτζιτς κοιτάζει να κάνει κάποια πράγματα".

Στα άκρα της επίθεσης οι Βαυαροί διαθέτουν τους Γκνάμπρι, Κομάν και τον δανεικό από την Ίντερ, Ίβαν Πέρισιτς. Φυσικά διακαής πόθος των ανθρώπων της Μπάγερν Μονάχου είναι ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, Λιρόι Σανέ, τον οποίο στοχεύουν να αποκτήσουν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντόρτμουντ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Χάαλαντ
Τσέλσι: Μετά τον Βέρνερ θέλει και Χάβερτς
Χόφενχαϊμ: Απολύθηκε ο Σρόιντερ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ