ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χόφενχαϊμ: Απολύθηκε ο Σρόιντερ

Hoffenheim coach Alfred Schreuder gestures to his players during the German Bundesliga match between  TSG 1899 Hoffenheim and VfL Wolfsburg in Sinsheim, Germany, Saturday, Feb. 15, 2020. (Uwe Anspach/dpa via AP)
Hoffenheim coach Alfred Schreuder gestures to his players during the German Bundesliga match between TSG 1899 Hoffenheim and VfL Wolfsburg in Sinsheim, Germany, Saturday, Feb. 15, 2020. (Uwe Anspach/dpa via AP) UWE ANSPACH/DPA VIA AP

H Xόφενχαϊμ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ολλανδό τεχνικό, Άλφρεντ Σρόιντερ, ο οποίος "πλήρωσε" τη μέτρια πορεία της γερμανικής ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη απόλυση προπονητή στην Bundesliga μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι γεγονός, καθώς η Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Άλφρεντ Σρόιντερ. Ο Ολλανδός τεχνικός ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι στη θέση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αλλά δεν κατάφερε να επαναφέρει τη γερμανική ομάδα σε τροχιά Champions League.

Οι πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της Χόφενχαϊμ κατά τη διάρκεια της σεζόν, στοίχισαν στον 47χρονο προπονητή, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρωνόταν κανονικά το καλοκαίρι του 2022. Το "κύκνειο άσμα" του Σρόιντερ στον πάγκο της ομάδας του Κώστα Σταφυλίδη ήταν το 2-2 με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, που κράτησε τη "Χοφ" εκτός της πρώτης εξάδας που οδηγεί στην Ευρώπη.

H ανακοίνωση της Χόφενχαϊμ:

Photo Credits: Uwe Anspach/dpa via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ