ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Χάαλαντ

Ντόρτμουντ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Χάαλαντ

Δύο παιχνίδια έλειψε από την αγωνιστική δράση ο Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά πλέον επέστρεψε στις προπονήσεις και ετοιμάζεται για το ματς απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της Ντόρτμουντ στην Bundesliga κόντρα σε Πάντερμπορν και Χέρτα Βερολίνου. Ο 19χρονος Νορβηγός τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου, σε μία σύγκρουσή του με τον διαιτητή.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην αναμέτρηση του Σαββάτου (13/6) κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, αφού την Τρίτη (9/6) προπονήθηκε κανονικά: "Αυτό είναι θετικό σημάδι, προπονείται γι' αυτό το παιχνίδι" ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής των Βεστφαλών, Μίχαελ Τσόρκ.

Η προπόνηση της Ντόρτμουντ είχε ακόμη ένα θετικό νέο, αφού ο Ρόις συμμετείχε στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στον δρόμο για την επάνοδό του. Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ υπέστη μυϊκό τραυματισμό στις 4 Φεβρουαρίου σε παιχνίδι κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης και εκ τότε έχει χάσει 12 παιχνίδια. Ο Ρόις πρόκειται να ανεβάσει ρυθμούς τις επόμενες μέρες.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ