ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βιδάλ έκανε post για "Ιούδες" και το έσβησε

FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball against Boca Juniors' Carlos Izquierdoz during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball against Boca Juniors' Carlos Izquierdoz during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Αρτούρο Βιδάλ δεν χρησιμοποιήθηκε την Κυριακή (7/10) από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια και τη Δευτέρα (8/10) έκανε λόγο για "Ιούδες" σε ανάρτηση, την οποία διέγραψε ύστερα από λίγα λεπτά.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από τη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε στο 1-1 με τη Βαλένθια στο "Mestalla" κι ένα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι κι ο Αρτούρο Βιδάλ.

Ο 31χρονος Χιλιανός μέσος ξέσπασε μέσω Instagram για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Τότεναμ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο "Τxingurri" δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στο ματς με τις "νυχτερίδες" κι ο Νοτιοαμερικανός επανήλθε... δριμύτερος από το ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

"Με τους Ιούδες δεν παλεύεις, κρέμονται μόνοι τους", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης, την οποία έσβησε ύστερα από λίγα λεπτά. Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον αναφέρεται ο Αρτούρο Βιδάλ με το συγκεκριμένο post, στο οποία άφησαν το "like" τους ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν κι ο Κολομβιανός πρώην συμπαίκτης του στην Μπάγερν, Χάμες Ροντρίγκες), αλλά όλες οι υποψίες συγκλίνουν προς τον... Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βιδάλ έκανε post για "Ιούδες" και το έσβησε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ